Előkészítés: A tojást kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
Elkészítés: Az étkezési keményítőt a tojássárgájával és elegendő hideg tejjel simára keverjük. A maradék tejet, a cukorral, a vaníliás cukorral, egy csipet sóval és a mákkal felforraljuk. Belekeverjük a keményítős tejet, kevergetve egyet forralunk rajta, és beleforgatjuk a tojáshabot. Lassú tűzön még egyszer röviden felforraljuk. A krémet kevergetve kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük, a krémbe forgatjuk, és tálkákba szedve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.