Elkészítés: 1. A tojások fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük.
2. A margarint a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a reszelt narancs és citrom héját, majd egyenként hozzádolgozzuk a tojások sárgáját. A tojásfehérje felével fellazítjuk a margarinos részt, hozzáadjuk a mákot, a diót és a lisztet, jól összekeverjük, majd részletekben, finom, laza mozdulatokkal belekeverjük a masszába a maradék fehérjét.
3. Sütőpapírral bélelt hőálló tálba vagy tortaformába öntjük. 180 °C -os meleg sütőben kb. 30 perc alatt tűpróbáig sütjük.A formából kivéve, rácsra téve hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.