Elkészítés: A tészta hozzávalóit összeállítjuk, dagasztjuk, majd kelesztjük.
A töltelékhez a mákot a cukorral elkeverjük, leforrázzuk a forró tejjel, hozzákeverjük a mazsolát és a reszelt almát.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd rákenjük a kihűlt tölteléket, és feltekerjük. A két végét levágjuk, és karikát formázunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, egyenletesen bevagdossuk, és a “szirmokat” kifordítjuk.
15 perc pihentetés után bekenjük 1 tojás sárgájával, előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.