Elkészítés: Láng fölött perzseljük át a füleket, majd mossuk fehérre, és vágjuk ujjnyi vastag csíkokra, mint a pacalt. A hagymát vágjuk fel kockákra.
Bográcsban forrósítsunk zsírt, pároljuk meg benne a hagymát. Szórjuk meg pirospaprikával, adjuk hozzá a csíkozott füleket, és öntsünk rá annyi vizet, amennyi éppen ellepi. Fűszerezzük sóval, köménnyel, borssal, finomra vágott fokhagymával és csípős paprikával. Addig főzzük, míg a fülek megpuhulnak. Közben, ha szükséges pótoljuk a vizet.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk, de akár simán kenyérrel is lehet mártogatni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.