Elkészítés: Főzzük meg a pudingot, hagyjuk langyosra kihűlni. A meggyet szedjük ki egy tálkába, tegyünk hozzá rumot. Egy mély tálba kezdjük el rétegezve lerakni a hozzávalókat: babapiskóta, meggy, vaníliapuding, babapiskóta, meggy, vaníliapuding. Végül babapiskótával zárjuk, locsoljuk meg rummal, és tegyünk rá tejszínhabot. Díszítésnek tehetünk rá 3-4 db babapiskótát vagy néhány szem meggyet. De szórhatunk rá kevés dejót is. Ízléstől függ! Ajánlatos néhány órát állni hagyni a hűtőben, a legjobb, ha másnap fogyasztjuk!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.