Elkészítés: Főzzük meg a pudingot, hagyjuk langyosra kihűlni. A meggyet szedjük ki egy tálkába, tegyünk hozzá rumot. Egy mély tálba kezdjük el rétegezve lerakni a hozzávalókat: babapiskóta, meggy, vaníliapuding, babapiskóta, meggy, vaníliapuding. Végül babapiskótával zárjuk, locsoljuk meg rummal, és tegyünk rá tejszínhabot. Díszítésnek tehetünk rá 3-4 db babapiskótát vagy néhány szem meggyet. De szórhatunk rá kevés dejót is. Ízléstől függ! Ajánlatos néhány órát állni hagyni a hűtőben, a legjobb, ha másnap fogyasztjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.