Elkészítés: A parféhoz a málnát összeturmixoljuk, hozzáadjuk a joghurtot és a citromlevet. A tojásokat és a sárgákat a vaníliás cukorral és a porcukorral összedolgozzuk, majd gőz felett krémes habbá verjük. A tejszínt habbá verjük, egy részét a tojáskrémhez keverjük, hozzáadjuk a joghurtos málnakrémet, majd lazán beledolgozzuk a maradék tejszínt. Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk. Beleöntjük a masszát, betakarjuk a fóliával, és 1 napra mélyhűtőbe tesszük.
Tálalás előtt összeturmixoljuk az öntethez való málnát, áttörjük, és elkeverjük citromlével, mézzel, majd tálkába öntjük. A tejszínhabot felverjük. A parfét kifordítjuk a formából, leszedjük róla a fóliát, szeletekre vágjuk, meglocsoljuk 1-2 evőkanál öntettel, és habrózsát nyomunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.