Krém készítés:4 db lapzselatint áztassunk hideg vízbe.A joghurtot a cukorral, a vaníliás cukorral és az olvasztott fehér csokival kavarjuk össze.Verjük kemény habbá a habtejszínt majd óvatosan forgassuk a joghurthoz.Osszuk két egyenlő részre a krémet, az egyiket tegyük be a hűtőbe.A kicsavart lapzselatint 4 ek meleg vízben olvasszuk el, és kavarjuk a krémhez.Majd öntsük a brownie tetejére, és tegyük be a hűtőbe 1 órára.A málnát a cukorral tegyük fel főni, majd pár perc után adjuk hozzá a zselatint, és főzzük össze. (Ha nem szeretnénk zselatint beletenni, akkor adjunk még hozzá cukrot, és főzzük tovább.)Öntsük a megdermedt joghurtkrém tetejére, és ismét tegyük vissza a hűtőbe.A maradék 4 db lapzselatint áztassuk hideg vízbe.A félretett krémhez kavarjuk hozzá az összetört málnát.A kicsavart lapzselatint 4 ek meleg vízben olvasszuk fel, és kavarjuk a málnás krémhez.Majd öntsük a málnazselé tetejére, és tegyük ismét hűtőbe 1-2 órára.Vízgőz felett a csokoládét vajjal olvasszuk össze, majd kavarjuk hozzá a tejszínt. A zselatint a vízzel kavarjuk össze, és melegítsük addig, amíg épp elolvad, majd kavarjuk a csokoládéhoz.Végül öntsük a torta tetejére, és egy éjszakára, min. 4-5 órára helyezzük hűtőbe. Díszítés:Fondan előtt le kenyjuk a tortát vajkrémel aztan mehet az élő virág vagy aki amivel szeretné.
Megjegyzés
Remélem tetszik es bizom benne hogy elérek valami eredményt
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.