Elkészítés: A tésztához a vajat a liszttel, a cukorral és a vízzel összegyúrjuk. 8 cm átmérőjű rudat formázunk, fóliába csomagoljuk, 20 percre hűtőbe tesszük. 16 db kosárkaformát kivajazunk.
A hűtőből kivéve a tésztából fél cm vastag korongokat vágunk, belenyomkodjuk a formába. Egy tepsibe tesszük a kosárkákat. 200 fokos sütőben addig sütjük, míg a széle picit megbarnul. Kihűtjük, majd kiszedjük a formából a tésztát, teljesen lehűtjük.
Közben a krémet készítjük el. A málnából kiszedünk 16 darabot (vagy amennyi kosárka lett), a többi málnát a mascarponéval, a tejszínnel és ízlés szerinti édesítővel addig keverjük, míg kemény lesz a hab (a habtejszínt előtte 12 órára hűtőbe kell tenni).
A kosárkákba töltjük, mindegyik közepébe 1-1 málnát nyomunk.
Egy serpenyőben karamellizáljuk a cukrot, a málna köré csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.