Előkészítés:Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Megsütjük a piskótát, ha kihűlt vízszintesen kettévágjuk. A krémhez a zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük. Meghámozzunk (fehér héjukat is levágjuk) az 5 mandarint és a hártyék közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk. A tejszín felét kemény habbá verjük. A zselatinhoz öntjük a mandarinlét és felforraljuk. A túrót áttörjük, simára keverjük a cukkorral és beledolgozzuk a zselatint. A masszába forgatjuk a mandarin darabokat és a tejszínhabot. Kicsit állni hagyjuk. A kettévágott tortalap alsó lapja köré illesztjük a tortaforma peremét és belesimítjük a krémet. Ráborítjuk a felső tortalapot kissé megnyomkodjuk, és kb. 3 órára betesszük a hűtőbe. Majd a tortáról leveszük a peremet, a maradék tejszínt kemény habbá verjük, és bevonjuk vele a tortát. A maradék mandarint meghámozzuk, karikákra vágjuk, konyhai papírtörlővel megtörölgettjük. A tortát a mandarinszeletekkel és a csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.