Előkészítés:Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Megsütjük a piskótát, ha kihűlt vízszintesen kettévágjuk. A krémhez a zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük. Meghámozzunk (fehér héjukat is levágjuk) az 5 mandarint és a hártyék közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk. A tejszín felét kemény habbá verjük. A zselatinhoz öntjük a mandarinlét és felforraljuk. A túrót áttörjük, simára keverjük a cukkorral és beledolgozzuk a zselatint. A masszába forgatjuk a mandarin darabokat és a tejszínhabot. Kicsit állni hagyjuk. A kettévágott tortalap alsó lapja köré illesztjük a tortaforma peremét és belesimítjük a krémet. Ráborítjuk a felső tortalapot kissé megnyomkodjuk, és kb. 3 órára betesszük a hűtőbe. Majd a tortáról leveszük a peremet, a maradék tejszínt kemény habbá verjük, és bevonjuk vele a tortát. A maradék mandarint meghámozzuk, karikákra vágjuk, konyhai papírtörlővel megtörölgettjük. A tortát a mandarinszeletekkel és a csokireszelékkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.