Előkészítés: A mandulát zsiradék nélkül világosra pirítjuk, tányérra borítjuk. A snidlinget leöblítjük, összevágjuk. A camembert sajtot éles késsel 12 szeletre vágjuk, közben a kést minden vágás után forró vízbe mártjuk.
Elkészítés: A tojásokat a tejszínnel és a reszelt sajttal alaposan összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, és beledolgozzuk a snidling felét. A serpenyőbe 1 evőkanál vajat teszünk, felforrósítjuk, és a tojásmassza egynegyedét beleöntjük. Közepes tűzön kb. 2 percig pirítjuk, közben a serpenyőt rázogatjuk. Amikor az omlett széle elkezd keményedni, rászórunk 1 teáskanálnyi mandulát, és ráfektetünk 3 szelet camembert sajtot az egyik felére. Az üres felét ráborítjuk, azaz kettéhajtjuk az omlettet. Közepes tűzön további 1 percig sütjük. Az omlettet tűzálló tálba fektetjük, és a sütőben, a legkisebb fokozaton melegen tartjuk. Hasonló módon még 3 omlettet sütünk. Tálalás előtt megszórjuk a maradék snidlinggel és mandulával.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 754 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.