Elkészítés: A piskótához 8 tojássárgáját, 25 dkg cukrot, 10 kanál vizet keményre verjük, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, valamint a 8 tojás habját. 3 részre osztjuk. Az egyikbe 1 csomag vaníliás cukrot, a másikba 1 kanál kakaót, a harmadikba 1 mandulaaromát teszünk. Mindhármat külön kisütjük.
A krémhez a tejet a liszttel felfőzzük. 25 dkg margarint, 25 dkg porcukrot kikeverünk. Hidegen a két krémet összekeverjük. Ezzel a krémmel töltjük a lapokat.
Tetejére a tortabevonót az étolajat gőz felett felolvasztjuk, és rásimítjuk a torta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.