Előkészítés:A fokhagymát meghámozzuk, félbevágjuk. A répát, a paprikát, a gombát, a zellert, az újhagymát, a borsót értelemszerűen megtisztítjuk, és kisebb darabokra (karikákra, csíkokra, szeletkékre) vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, beleszórjuk a fokhagymát és a mandulát. Együtt kb. 4 percig pirítjuk, majd kiszedjük a fokhagymát, és a mandulát még 1-2 percig tovább pirítjuk (amíg kissé megbarnul). Azonnal tányérra borítjuk. A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, beleszórjuk a zöldségeket, a gyömbért, és erős tűzön, kevergetve 5 percig pirítjuk. A tüzet mérsékeljük. egy kistálkában elkeverjük a keményítőt, a szójaszószt 1 dl vízzel, és a zöldségekre öntjük. Kevergetve 2 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük. A zöldségeket tányérra szedjük, és magában vagy sült húsokkal fogyasztjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 295 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.