Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiverjük. Egy csipet sóval, borssal megszórjuk, beborítjuk egy szelet mortadellával és egy szelet sajttal. Ezek akkorák legyenek, mint a hússzelet. A túróhoz hozzáadjuk a kockasajtot, és az apróra vágott petrezselymet, alaposan összedolgozzuk, és megkenjük vele a húson fekvő sajtszeleteket. Óvatosan feltekerjük a húst, ügyelve, hogy a töltelék ne folyjon ki. Zsineggel szorosan megkötözzük a hústekercseket. Egy serpenyőben olajat és vajat forrósítunk, erős tűzön átforgatjuk benne a hústekercseket. Megöntözzük a borral és teljesen elfőzzük a levét. Közben kevés forró vízben feloldjuk a leveskockát és a paradicsompürét, és a húsra öntjük. Mérsékeljük a tüzet és a húst fedő alatt puhára pároljuk. Saját mártásával azonnal, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.