Elkészítés: A tejszínt és a tejet melegíteni kezdjük, de nem forraljuk fel. Beletesszük a vaníliarúd kikapart magjait, illetve a kikapart rudat is. Hagyjuk kihűlni. A tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral. A kihűlt tejszínt hozzáadjuk a tojáshoz.
Kis edényekben öntjük a krémet, és a marcipánból formált apró golyókat is beletesszük a krémbe. Egy olyan tálba helyezzük az edényeket, melybe vizet lehet önteni. 160 fokra előmelegített sütőben, vízgőzben, kb. 50-60 percig sütjük a krémet.
Amikor elkészült, hagyjuk kihűlni, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap rászórjuk a barna cukrot és karamellizáljuk azt egy cukrászati fáklya segítségével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.