Elkészítés: A tésztához összegyúrjuk a lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral, a vajjal, a tojássárgájával és egy csipet sóval. Fóliába csomagoljuk, és 30 percre betesszük a hűtőbe.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tésztát kb. 28 cm átmérőjű körré nyújtjuk, és 26 cm átmérőjű, cakkos szélű tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen. Letakarjuk alufóliával, nehezéknek szárazbabot vagy rizs szórunk rá, és a sütőben 10 percig elősütjük. A fóliát a babbal együtt eltávolítjuk.
A tésztát hagyjuk kihűlni, majd megkenjük a lekvárral, és kirakjuk a babapiskótával.
A rebarbarát és az epret megtisztítjuk, megmossuk, kis darabokra vágjuk. A marcipánt lereszeljük, simára keverjük az egész tojásokkal. A tojássárgáját összedolgozzuk a liszttel, a cukorral, a vajjal és a tejszínnel, belekeverjük a marcipános masszát, végül a gyümölcsöket. Az egészet a tésztára simítjuk.
A sütőben 180 °C-on további 40 percig sütjük. A tetejére a porcukrot elkeverjük a fahéjjal, és a kész tortára szórjuk.
A díszítéshez a marcipánt kinyújtjuk, és virágokat készítünk belőle. Megszórjuk pisztáciával, és a megtisztított, félbevágott eperrel együtt a tortát feldíszítjük vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.