Elkészítés: A tejszínt és 1 dl tejet lassú tűzön felforrosítunk, beletesszük a vaníliarúd kikapart belsejét és magát a vaníliarudat is, belereszeljük a marcipánt,hagyjuk, hogy feloldódjon. Közben a zselatint beáztatjuk a maradék tejbe, majd amikor a tejszín meleg, belekeverjük, megvárjuk, amíg felforr, és félrehúzzuk a tűzről.
Kiöblített formákba vagy poharakba szűrjük a zselatinos-marcipános tejszínt. Hűtőben pár órát dermesztjük.
Tálalhatjuk tányérra borítva vagy a poharakban is, díszíthetjük mandulával, kakaóporral, csokiszósszal, gyümölcsszósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.