Előkészítés: Az újhagymákat megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A zöldségeket megmossuk, a paprikákat kicsumázzuk, magjaikat, ereiket eltávolítjuk, És a húsát a hámozatlan uborkával együtt nem túl vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot gerezdekre szeljük. A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, És finomra aprítjuk.
Elkészítés: Mélyebb salátástálban oldódásig keverjük a citromlében/almaecetben a sót, hozzáadjuk a chilit, az áttört fokhagymát, ízlés szerint (frissen) őrölt borsot, végül apránként az olajat. Beleforgatjuk a zöldségeket, lazán összekeverjük. Egyenesen a saláta tetejére reszeljük a márványsajtot, végül megszórjuk a búzacsírával És a petrezselyemmel. Azonnal fogyasztható. Ha később tálaljuk, hidegen tartjuk, És közvetlenül fogyasztás előtt szórjuk meg a búzacsírával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.