Megmossunk az epret. Megtörölgetjük őket, majd kicsumázzuk mindet. Az eperszemeket a hegyes végükkel felfelé állítjuk, majd kereszt alakban bevágjuk mindet. Óvatosan szétnyitjuk kissé a gyümölcsöket.
Habosra keverjük a mascarponét a porcukorral és a vaníliaaromával. Ezután a krémet a hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjen.
A hideg mascarponekrémet habzsákba töltjük, majd megtöltjük bele vele a bevágott eperszemeket. Ezután mindbe 1-1 szem kék áfonyát illesztünk. Végül a töltött gyümölcsöt kb. 30 percre hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.