Elkészítés: A füstölt lazacot és az újhagymát vágjuk fel apróra.
A mascarponét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, csepegtessük meg citromlével, adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát és a lazacot, keverjük alaposan össze (a sózással vigyázzunk, mert a lazac is sós). Fóliával lefedve tegyük be 1-2 órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Közben karikázzuk fel a kiflit, helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire, közepes hőmérsékletű sütőben süssük szép pirosra, ropogósra. Tálaláskor kanalazzuk a lazackrémet a kiflikarikákra, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.