Elkészítés: Először a krémet készítem el, mert annak hűlnie kell. Megfőzöm a pudingot, de csak 4,5 dl tejet használok hozzá. Belekeverem a málna felét is. Ha kész van, lehűtöm, ha kihűlt, szobahőmérsékletű mascarpone sajttal összekeverem, és géppel 4 percig selymesítem.
A tésztához 3 tojásból piskótát készítek, kapcsos tortaformában. Abban is hagyom kihűlni. Ráhalmozom a krémet, majd a málnaszemekkel kirakom, és tortazselével bevonom. Hűtőben 3-4 órát dermedni hagyom szeletelés előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.