Elkészítés: A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, cukorral, sóval és a tojássárgával, azután annyi tejfölt adunk hozzá, hogy szépen összeálljon.
Kinyújtjuk akkorára mint a tepsi mérete, beletesszük, villával megszurkáljuk, és a sütőben félig megsütjük.
Elkészítjük a tölteléket. A túrót szitán áttörjük. A tojások sárgáját elkeverjük, és 1,5 dl tejföllel, 10 dkg porcukorral, a megtisztított és tiszta ruhában átdörzsölt mazsolával. Hozzávegyítjük az áttört túrót, és végül a tojások fehérjéből vert kemény habot.
Az elősütött tésztán a tölteléket elsimítjuk, a tetejét megkenjük tejföllel, és a sütőben világosra sütjük.
Még melegen megszórjuk a vaníliás cukorral elkevert porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.