A tészta készítéséhez a folyadékot megmelegítjük, ráöntjük a dagasztógép üstjében lévő cukorra és porélesztőre.Robotgép dagasztófejével összekeverjük az előzőleg beleöntött száraz összetevőkkel. Dagasztjuk a tésztát.50 C-on kelesztjük a tésztát, letakarva kb. 30 percig.Elkészítjük a tölteléket! A vegafölt összekeverjük az összevágott/negyedelt olivabogyóval és a feldarabolt sajttal.Miután megkelt a tészta, rizslisztes sütőpapíron kinyújtjuk téglalap alakúra. Majd lekenjük az olvasztott ligával. (Tészta inkább lágyabb, ne féljünk tőle!)Erre a kinyújtott tésztára tesszük a tölteléket. Erre morzsolom rá a fetasajtot. Majd szórok rá ízlés szerint sót, őrölt borsot.Feltekerjük szorosan. Kétujjnyi darabokat vágunk belőle, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük azokat.Megkenjük felvert tojással, megszórjuk magvakkal. Előmelegített 180C os sütőben sütjük, szép pirosra. Kb. 30 perc, persze a sütési idő sütőtől függ.Langyosan is már ehető. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.