Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, megsózom, befűszerezem, a reszelt hagymával is megkenem, majd mindegyiket 3 szelet baconbe betekerem.
Egy hőálló tepsibe 2 evőkanál libazsírt teszek, erre szeletelem a karikára vágott paprikát, paradicsomot és burgonyát.
Ráöntöm a bort, majd az egész tetejére teszem a csomagolt csirkecombokat és brokkolirózsákat.
Megszórom durvára darált színes borssal és egy kevés rozmaringgal. Alufóliával lefedem, és 200 C fokra előmelegített sütőben 70 percet sütöm.
Ezután leveszem a fóliát, pecsenyeszívóval leszívom a felesleges levet, hogy pirulni tudjon, és visszatolom további 20 percre, hogy a szalonna szépen megpiruljon. Magában, a vele sült zöldségekkel körítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.