Elkészítés: Abeáztatott lencsét sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Kis olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymával együtt, hozzáadjuk a darabolt konzerv paradicsomot és a bort, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a bazsalikommal, összeforraljuk.
Közben a kagylótésztát sós vízben 10 perc alatt megfőzzük, leszűrjük. Teáskanállal megtöltjük a lencsés raguval a tésztákat, tűzálló tálba tesszük, megszórjuk reszelt parmezánnal.
180 fokra előmelegített sütőben grillfokozaton 5-10 perc alatt megpirítjuk. Petrezselyemmel megszórva azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.