Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk. A krémsajtot ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal. A medvehagymát apróra vágjuk.
A leveles tészta egyik felét megkenjük az ízesített krémsajttal, majd megszórjuk az apróra vágott medvehagymával. A másik felét ráhajtjuk, majd tenyérrel óvatosan egy kicsit lenyomkodjuk. Derelyevágóval felcsíkozzuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd minden tésztacsíkot megcsavarunk kissé, és a tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben erős hőmérsékleten pár perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.