Elkészítés: A tésztához a liszthez hozzáadjuk a sót és a szobahőmérsékletű vajat, elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tejfölt és a tojást, az egészet tésztává gyúrjuk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy kivajazott, kilisztezett piteformát (24 cm-es). Villával megszurkáljuk, és 180 fokos sütőben 10-15 perc alatt elősütjük.
A töltelékhez a bacont kockára vagy csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, félbevágjuk. A bacont és a paradicsomot rátesszük a tésztára.
A tojásokat elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük az előzőleg megmosott, felaprított medvehagymát, és reszelünk bele parmezánt, majd ráöntjük a tésztára.
180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.