Elkészítés: A tojásból, a cukorból és a lisztből a szokásos módon piskótatésztát készítek. Kivajazom a muffinformát, és a tésztát 3/4 részéig beleöntöm. Meggyet dobálok bele, és 180 fokon megsütöm, majd kihűtöm.
A csokit 2 dl forró tejszínnel feloldom, majd langyosra hűtöm.
A maradék 2,5 dl hideg tejszínt habbá verem, és beleforgatom a csokit.
A tésztát a formából kivéve megkenem kívülről a csokival, tetejüket borzasan díszítem (lehet habzsákból nyomni, de lehet villával is felborzolni).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.