Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a porcukrot, vaniliás cukrot, sütőport, jól összekeverjük. Végül a 3 tojás sárgáját és a fél dl tejet és lágy tésztát gyúrunk belőle. Kicsit állni hagyjuk, majd két lappá nyújtjuk. Az egyiket tepsibe fektetjük, rászórjuk a meggyet, betakarjuk a másik tésztalappal, megkenjük a felvert tojással, megszúrkáljuk és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.
Személyes hozzáfűzés: Friss meggyel, vagy almatöltelékkel is el lehet készíteni, azzal is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.