Tésztához:A tojásfehérjét kemény habbá vejük.Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot.Belekeverjük a tojások sárgáját.Végül óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet.Vajjal kikent, liszttel meghintett formába öntjük, és tűpróbáig készre sütjük.Miután kihűlt, kivesszük a formából, és keresztben ketté vágjKrémhez:A gesztenyemasszát a porcukorral, vajjal, rummal összekeverjük, majd hozzáadjuk a keményre felvert tejszínhabot, és beleforgatjuk a lecsöpögtetett meggyet.Egyik tortalapot megkenjük lekvárral, egyenletesen elsimítjuk rajta a krémet, és befedjük a másik tortalappal.Vaníliakrém:A tejet összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a pudingporral, majd sűrűre főzzük.Miután kihűlt, hozzáadjuk a vajat, és ezzel a krémmel bevonjuk a tortát.Teteje ízlés szerint díszíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.