Elkészítés: A tésztához a tojást kikeverjük a cukorral és a lágy vajjal, majd hozzáadjuk a sütőporral vegytett lisztet. A masszát kétfelé osztjuk, az egyik felébe keverjük a kakaót.
A sárga masszát beleöntjük egy sütőpapírral bélelt tortaformába, majd a kakaós tésztát kanalanként rakjuk a sárga tetejére. Végül megszórjuk az egészet magozott meggyel, és közepes lángon megsütjük.
A túrót a porcukorral, a vajjal, a tojások sárgájával kikeverjük, a felvert tejszínhabot belevegyítjük.
A kihűlt tésztára kenjük a krémet.
A túrókrém tetejére piros tortazselét teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.