Elkészítés: A muffinformát kibéleljük a kapszlikkal, a sütőt előmelegítjük 175 fokra.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd akacsony fokozaton kanalanként belekeverjük a porcukrot és a sót. Ezután egyenként belekeverjük a tojássárgákat, majd kanalanként beleszitáljuk a lisztet. Óvatosan - már nem habverővel - alaposan belekeverjük a lisztet.
A tésztát belekanalazzuk a kapszlikba, és mindegyikbe belenyomunk 3-3 félbevágott meggyet, de lehet szőlőt, szilvát, stb. A sütin elsimítjuk a tésztát, hogy ne látszódjon a gyümölcs. Betesszük a sütőbe, és 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróba!
A krémhez a 2 dl tejszínt kemény habbá verjük, beletesszük a használati utasításnak megfelelően a habfixálót,valamint ízlés szerint porcukrot. A befőtt levéből is teszünk bele, hogy szép rózsaszín legyen.
A krémet habzsákba tesszük, és egy hosszabb kinyomófejjel a kihűlt muffinok belsejébe is nyomunk krémet, majd a tetejére is spirál alakban teszünk a krémből. A tetejét meggyszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.