Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgájukat kiszedjük, villával összetörjük, majd kevés vajat (kb 2 dkg), a mustárt, 2-3 evőkanál sűrű tejfölt és 1 csapot kávéskanál tojásételek fűszerkeveréket teszünk hozzá, jól összekeverjük. Ezt töltjük vissza a fehérjékbe. Vajjal kikent tűzálló tálba sorba rakjuk a tojásokat. A tejfölbe belekeverjük a reszelt sajtot, a nyers tojássárgáját és fél kávéskanál fűszerkeveréket, ráöntjük a tojásokra és megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.