Elkészítés: A vesepecsenyét két nappal korábban megtisztítjuk, és az egészben hagyott húst füstölt szalonnával gazdagon megtűzdeljük.
Apróra vágott petrezselymet, reszelt
vöröshagymát (robotgépben a kettő együtt aprítható), sót és borsot 1-2 kanál olajjal elkeverünk, és vastagon a húsra kenjük. Alufóliába csomagoljuk, és felhasználásig hűtőben pácoljuk.
Az alufóliában tesszük a tepsibe, úgy kezdjük sütni, majd kb. 1 óra múlva kicsomagoljuk, a szaftjába néhány kapribogyót teszünk, és tovább sütjük.
Amikor majdnem kész, a húst bőségesen meglocsoljuk tejföllel, és készre sütjük.
Amíg a megsült húst deszkán pihentetjük, a levéből egy kis tejföllel, fűszerrel mártást készítünk.
Burgonyás fánkot, párolt zöldségeket adunk mellé körítésnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.