Elkészítés: Vékonyan kiolajozunk egy tepsit. A megtisztított csirkecombokat egymás mellé helyezzük a tepsibe. Kis kockákra felvágjuk az almákat, majd rászórjuk a csirkére. A vöröshagymákat és a fokhagymákat pedig negyedeljük, ezután a csirkecombok közé helyezzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és petrezselymet szórunk rá. A fehérbort a combok alá öntjük.
200-220 °C fokos előmelegített sütőben alufóliával lefedve 30 percig sütjük. Ezután kivesszük a sütőből, és rácsorgatjuk a combokra a
mézet. Visszarakjuk most már alufólia nélkül a sütőbe, és kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.