Elkészítés: A margarint, a cukrot, a mézet, a mézeskalács fűszerkeveréket és a narancshéjat egy lábasban összeolvasztom, majd hűlni hagyom. Ha kihűlt, hozzákeverek 2 tojást, 40 dkg lisztet, 2 kávéskanál szódabikarbónát és csipetnyi sót.
Jól összegyúrom. Ha ragadna a tészta, adok még hozzá egy kis lisztet, de annyit, hogy ne legyen kemény a massza.
1 napra hűtőbe rakom, másnap kinyújtom, és szaggatom. Előmelegített sütőben megsütöm, de óvatosan, mert nagyon hamar kisül!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.