Elkészítés: A tészta hozzávalóit - a liszt kivételével - egy mély tálba tesszük, és vízgőz felett összefőzzük /kb 10 perc alatt/. Még melegen hozzákeverjük a lisztet. Gyúrás közben lisztezni kell, mert egy kicsit ragadós tészta. 4 részre osztjuk, és kb. fél cm vastagra nyújtjuk. Tepsi hátán kisütjük a 4 lapot. Rácsra csúsztatva hagyjuk kihűlni.
Amíg hűl, elkészítjük a krémet. A tejből és a búzadarából krémet főzünk, hűlni hagyjuk. Hűlés közben néha megkeverjük, hogy be ne bőrösödjön. Még langyosan belekeverjük a margarin, a cukor és a vaníliás cukor keverékét.
Összeállításkot az első lapra kenjük a krém felét, ráhelyezzük a második lapot, bőven megkenjük baracklekvárral, ismét lap és krém, majd lap következik. Letakarjuk, és 1 napot pihentetjük, hogy jól átpuhuljon.
Tálalás előtt porcukorral megszórjuk, és 2x4 cm-es szeletekre vágjuk.
Nagyon finom sütemény. Sosem sikerül belőle eleget sütnöm. Próbálja ki mindenki, mert elég könnyen elkészíthető, és viszonylag olcsó sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.