Elkészítés: 5 tojásfehérjét 12,5 dkg porcukorral kemény habbá verünk, majd hozzáadunk 5 tojássárgáját. Ezzel is jól kikeverjük, majd 20 dkg langyos mézet öntünk bele. Ezt fakanállal lazán összekeverjük. 20 dkg lisztet 3 kávéskanál fahéjjal, kevés őrölt szegfűszeggel, a sütőporral elkeverünk, majd óvatosan beleforgatjuk a masszába.
Kikent, kilisztezett kuglófformába öntjük, előmelegített sütőben lassú tűznél tűpróbáig /kb. 40 perc / sütjük.
Vigyázzunk, mert hamar megég a méz miatt!
2025.02.12.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.