Elkészítés: A csirkemellet apró csíkokra vágjuk, ételízesítővel, borssal és fűszerekkel megízesítjük, majd kevés mustárt is hozzáadunk. Ezt 1 órára betesszük a hűtőbe. A wokban megpiritjuk a hagymát kevés olajjal, ez idő alatt apróra vágjuk a petrezselymet, majd a kukoricával együtt a hagymához öntjük, 15 percig pirítjuk, majd mézzel ízesítjük, és így pirítjuk tovább. A csirkemellet külön edényben fehérre sütjük, majd beleöntjük a wokba, és az egészet kb. 10 perc alatt összefőzzük. Barnarizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.