Elkészítés: Vágjuk apróra a hagymát, s pároljuk meg egy serpenyőben olívaolajon vagy vajon, majd adjuk hozzá a kockára aprított húst, és süssük meg minden oldalát. Öntsük rá a bort, s fél percig pároljuk vele az ételt (ezalatt az ital elveszíti alkoholtartalmát), majd öntsük a serpenyőbe a tejszínt, a mustárt és a mézet. Ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval. Ezt követően 3–4 perc alatt főzzük készre az ételt.
Míg készül, főzzük meg a rizsköretet. Mikor készen vagyunk, szőlőszemmel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.