Elkészítés: A 7 tojás sárgáját kikavarjuk 2 kanál porcukorral és 4 kanál mézzel. Késhegynyi fahéjat teszünk bele, és 8 evőkanál porcukorral tovább kavarjuk. A 10 evőkanál lisztet 1 kávéskanál szódabikarbónával összevegyítjük, és hozzáadjuk. A tojásfehérjéket 1 evőkanál vízzel keményre verjük, és az előző masszába óvatosan beleforgatjuk. Zsírozott-lisztezett tepsibe öntjük, tetejét megszórjuk durvára vágott dióval. Előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.