Elkészítés: 1. A zöldségeket hámozd meg, mosd meg, majd szeleteld fel. (Én a cukkinit hosszában félbevágom és úgy szeletelem kis félkörökre.) Hevítsd fel az olajat a serpenyőben, majd szórd bele a zöldségeket.
2. Szórj rá ízlés szerint sót, borsot. Én olaszos fűszereket használok legtöbbször, így oregánót, bazsalikomot, fokhagymás fűszersót teszek rá. Ha megpuhult, megpirult, vedd ki a serpenyőből.
3. A húst vágd apró kockákra, dobd bele a serpenyőbe, amiben a zöldséget pirítottad. Fűszerezd sóval, borssal, fokhagymás fűszersóval, oregánóval, bazsalikommal, majd csorgass rá 1 evőkanál mézet.
4. Önts rá egy kevés vizet, fedd le pár percre, hogy a hús megpuhuljon.
5. Vedd le a fedőt és hagyd, hogy a víz elfőjön róla! Pirítsd szép aranybarnára, majd vedd le a tűzről, és szórd rá a sajtot, jól keverd össze, és tálald a gombás cukkinivel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.