Elkészítés: 1. A zöldségeket hámozd meg, mosd meg, majd szeleteld fel. (Én a cukkinit hosszában félbevágom és úgy szeletelem kis félkörökre.) Hevítsd fel az olajat a serpenyőben, majd szórd bele a zöldségeket.
2. Szórj rá ízlés szerint sót, borsot. Én olaszos fűszereket használok legtöbbször, így oregánót, bazsalikomot, fokhagymás fűszersót teszek rá. Ha megpuhult, megpirult, vedd ki a serpenyőből.
3. A húst vágd apró kockákra, dobd bele a serpenyőbe, amiben a zöldséget pirítottad. Fűszerezd sóval, borssal, fokhagymás fűszersóval, oregánóval, bazsalikommal, majd csorgass rá 1 evőkanál mézet.
4. Önts rá egy kevés vizet, fedd le pár percre, hogy a hús megpuhuljon.
5. Vedd le a fedőt és hagyd, hogy a víz elfőjön róla! Pirítsd szép aranybarnára, majd vedd le a tűzről, és szórd rá a sajtot, jól keverd össze, és tálald a gombás cukkinivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.