Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Folyamatosan beleszitáljuk a cukrot, és még 2 percig verjük. A tojássárgákat is a habba keverjük. A lisztet elkeverjük a fűszerkeverékkel, és 3 adagban a tojásos keverékhez adjuk.
A masszát habzsákba szedjük, 1 cm átmérőjű csővel papírral bélelt tepsibe, nagy távolságot tartva 8 cm hosszú piskótákat nyomunk. Meghintjük porcukorral, és 200 fokon kb. 10 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A lekvárral megkenjük a piskóták felét, kettesével összeragasztjuk. Mézeskalács fűszerkeverékkel ízesített porcukorral még meghinthetjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.