Elkészítés: 1. Kivajazunk egy 20cmX20cm-es sütőformát.
2. A lisztet tálba szitáljuk. A vajat kézzel eldörzsöljük benne, amíg morzsalékos tésztát kapunk. A cukrot hozzáadjuk, és az egészet sima tésztává dolgozzuk.
3. A tésztát az előkészített formába nyomkodjuk, és villával megszúrkáljuk.
4. A tésztát 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
5. A töltelékhez a vajat, a cukrot és a sűrített tejet egy serpenyőben, alacsony hőfokon, állandó kevergetés mellett forrásig melegítjük.
6. A hőfokot csökkentve a keveréket 4-5 percig főzzük, míg karamell világosbarna és sűrű lesz, és elválik az edény szélétől. Megkenjük vele az omlós tésztát, és hagyjuk, hogy kihűljön.
7. Amikor a karamell megszilárdult, a csokoládét vízfürdőben megolvasztjuk és a karamell tetejére kenjük. A süteményt ismét hagyjuk kihűlni, mielőtt kínálas előtt négyzet vagy téglalap alakú szeletekre vágnánk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.