Elkészítés: A tésztához az élesztőt egy csipet cukorral a langyos tejbe morzsoljuk, felfuttatjuk. A lisztet összekeverjük a cukorral, a tojással, a tojássárgájával, a lágy vajjal, a reszelt narancshéjjal, a szerecsendióval, végül a felfuttatott élesztővel. Alaposan összedolgozzuk, letakarjuk, és meleg helyen kb. 45 percig kelesztjük.
Kivajazunk 8 kisméretű kuglóformát. A tésztát átgyúrjuk, 8 adagra osztjuk, és a formákba rakjuk. Meleg helyen 15 percig pihentetjük.
A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük. A kuglófokat kb. 20 perc alatt megsütjük. Óvatosan kiborítjuk a formából.
A narancslevet elkeverjük a likőrrel, szétosztjuk a 8 formába, és visszatesszük bele a a kuglófokat. Hagyjuk kihűlni, majd tálalhatjuk, gyümölcssalátát is készíthetünk hozzá, így még mutatósabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.