Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a cukorral kikevert tojássárgákat, beleszitáljuk a sütőporos lisztet és a kakaót, végül az olajat. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingot megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, beleforgatjuk a felvert tejszínhabba.
A tésztát egy nagyobb bögrével kiszaggatjuk, és a nyomózsákba töltött krémmel ízlés szerint díszítjük. A tetejére barackkockákat teszünk, illetve a tészta leesett darabjait rámorzsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.