Elkészítés: A lisztet elkeverjük az élesztővel, hozzáadjuk a többi hozzávalót, végül a langyos tejet. Sima tésztává dagasztjuk, meleg helyen letakarva kelesztjük jó fél órát.
Ha megkelt a tészta, lisztezett felületen kb. 50x30 cm-es lappá nyújtjuk. A mogyorókrémet gőz felett vagy mikróban megolvasztjuk, hogy könnyen kenhető legyen, majd megkenjük vele a tésztát. Megszórjuk a durvára vágott mogyoróval vagy dióval. Feltekerjük, és koszorúformába helyezzük. Letakarva újabb fél órát pihentetjük.
Előmelegített sütőben kb. 180°C-on 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.