Az avokádót meghámozzuk, kettévágjuk, a magját eltávolítjuk. Egy nagyobb keverőtálba tesszük, meglocsoljuk a citromlével, majd egy villa segítségével alaposan összenyomkodjuk.
A főtt tojásokat felnegyedeljük, majd ezeket is a tálba tesszük. Ezeket is összetörjük a villával, hozzáadjuk a majonézt, a csilit (ízlés szerint) és a petrezselyem felét. Megsózzuk, megborsozzuk, majd összekeverjük.
Pirítósra kenjük, és a maradék petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
Recept és fotó: Baromfi Termék Tanács, Tojásszövetség
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.