A majonézes tonhalkrém elkészítéséhez a tonhalat lecsöpögtetjük, egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk a citromlével, megsózzuk, megborsozzuk.
A vöröshagymát apróra reszeljük, és a tonhalhoz keverjük. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt és a joghurtot is.
A tonhalkrémet tálalásig a hűtőbe tesszük. Pirítóssal kínáljuk.
Megjegyzés
Sózáskor kóstoljuk meg, mert néhány tonhal sós, míg a másik nem! Lehet szaporítani főtt tojással, ehhez az adaghoz 2 nagy vagy 3 kisebb tojás elég, ezt apróra reszelve adjuk hozzá! Lehet még reszelt sajtot is tenni bele, füstölt sajttal is nagyon finom! Valamint ugyanígy készíthetjük tőkehalmájjal, de természetesen akkor jóval drágább lesz, mert abból dupla ennyi kell!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.