A tojásokat keményre főzzük, azután hideg vízzel leöblítjük őket, meghámozzuk, és villával áttörjük. A megtisztított répát és a meghámozott, kimagozott almát durvára reszeljük, majd összeforgatjuk a citrom kifacsart levével.
Villával kissé összetörjük a lecsepegtetett tonhalat, és összeforgatjuk a túróval, a majonézzel, a mustárral, a tojással, az almás-répás keverékkel, továbbá a megtisztított, felkarikázott újhagya felével. Végül megsózzuk és megborsozzuk a pástétomot. A felszeletelt kenyérre kenve, a maradék újhagymával megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.