A cukkinit vékonyra gyaluljuk, majd enyhén besózzuk, és rövid ideig állni hagyjuk. Amikor kieresztette a levét, alaposan kinyomkodjuk.
A friss mentát apróra vágjuk (nagyjából egy maréknyit, de mindenki az ízlésének megfelelő mennyiséggel dolgozhat). A tejfölt a majonézzel simára keverjük, és hozzáadjuk az apróra felvágott mentát is.
Végül az alaposan kinyomkodott, kifacsart cukkinit is összekeverjük a tejfölös-majonézes-mentás keverékkel, majd legalább egy óráig hagyjuk állni a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.